Wesley Pol

Entertainment & Music 


Wesley Pol heeft door de jaren heen heel wat leuke singels uitgebracht waar onder Meisje in je spijkerbroek, Jij bent te gek, Mijn eerste liefde en nog veel meer kijk daarvoor eens in de Discografie:

Tiende Single Wesley Pol

Release van alweer de tiende single van Wesley Pol – Jij Weet Niet Waar Je Over Praat

Wesley Pol heeft inmiddels zijn tiende single gereleased in Nederland. De inmiddels 32-jarige Wesley heeft inmiddels een andere keuze gemaakt op het gebied van muziek maar deze single lag nog klaar en zal ook zeker niet de laaste zijn. Wesley is zich volledig gaan focussen op het geluidstechnische verhaal wat achter alle artiesten zit. Toch deze vierde single in samenwerking met Edwin Bos Entertainment en Studio Martin Sterken mag er zeker ook weer zijn.

Een vrolijke up-tempo plaat die heerlijk blijft hangen zoals je inmiddels van de goedlachse zanger gewent bent.

De single staat ook weer op alle bekende streamingportals.


Negende Single Wesley Pol

Release van alweer de negende single van Wesley Pol – De Zevende Hemel.

Wesley Pol heeft inmiddels helemaal zijn draai gevonden in de Nederlandstalige muziek. De 29-jarige Drent weet precies wat hij wil en achter de schermen wordt er dan ook hard gewerkt om de eigen stijl van Wesley verder door te ontwikkelen. Na “Jij bent te gek”en de eerder dit jaar verschenen”Dan doen we het samen en Mijn eerste liefde” is dit inmiddels al de vierde single van de jonge zanger in samenwerking met Edwin Bos Entertainment en Studio Martin Sterken.

Een vrolijke up-tempo plaat die heerlijk blijft hangen en die haast een nostalgisch arrangement heeft, waardoor het lijkt alsof de plaat echt uit de jaren tachtig komt.

Achtste Single Wesley Pol

8 juli 2020 Release van alweer de achtste single van Wesley Pol – Mijn eerste liefde.

Wesley Pol heeft inmiddels helemaal zijn draai gevonden in de Nederlandstalige muziek. De 29-jarige Drent weet precies wat hij wil en achter de schermen wordt er dan ook hard gewerkt om de eigen stijl van Wesley verder door te ontwikkelen. Na “Jij bent te gek”en de eerder dit jaar verschenen”Dan doen we het samen” is dit inmiddels al de derde single van de jonge zanger in samenwerking met Edwin Bos Entertainment en Studio Martin Sterken.

In zijn allernieuwste single: “Mijn eerste liefde” bezingt de Geesbrugger zijn vakantieliefde. Een vrolijke plaat die heerlijk blijft hangen en die haast een nostalgisch arrangement heeft, waardoor het lijkt alsof de plaat echt uit de jaren tachtig komt.

De videoclip is inmiddels te vinden op alle welbekende kanalen en natuurlijk is de single ook weer te downloaden op de diverse downloadportals.

Zevende Single Wesley Pol

20 januari 2020 Release van alweer de zevende single van Wesley Pol – Dan Doen Wij Het Samen. Over deze single vertelt de zanger: “Dit is een beladen liedje, ik heb zelf het onderwerp aangegrepen om daar een liedje over te maken. Jannie Bos is weer verantwoordelijk voor deze prachtige beladen tekst. Hoe verder we in het proces van het liedje kwamen hoe mooier en meer beladen het liedje werdt. Ik wens iedereen veel luisterplezier en steun in dit liedje!”

Zesde Single Wesley Pol

26 juli 2019 Release van alweer de zesde single van Wesley Pol – Jij bent te gek. Over deze single vertelt de zanger: “De tekst had haast mijn eigen liefdesverhaal kunnen zijn”! Diverse recensenten zijn kritisch maar ook veel lovend over deze nieuwe single

Vijfde Single Wesley Pol

Januari 2019 is na lang verlangen de nieuwe single van Wesley Pol gereleased! Wesley zijn oog is gevallen op een liedje van Cees de Wit – Meisje in je spijkerbroek. 

Vierde single Wesley Pol

in 2016 kwam de single ‘Stella d’ amore’ uit van Wesley Pol, een echte ballad met een gevoelige tekst

Derde single Wesley Pol

september 2015 kwam de derde single ‘Ik zing een lied voor jou’ deze vrolijke cover uit het duits van Andreas Gabalier

Tweede single Wesley Pol

januari 2015 kwam na het succes van de eerste single de tweede single uit genaamd ‘Vlinders’

Eerste single Wesley Pol

Na een lange weg van half 2014 Wesley Pol vol trots met zijn eerste single getiteld ‘Gloria’